Welcome to Zuid Eschmarke 8!

     Laatste nieuws
· Wederom afgelasting voor ZE8
· ZE8 afgelast, Haaksbergen wint
· Sparta thuis afgelast
· Knappe comeback in Denekamp
· Wedstrijdverslag van Tubanters

     Algemeen
· Home
· Laatste nieuws
· Columns
· Nieuwsarchief
· Voeg zelf nieuws toe
· Zoeken

     Zuid-Eschmarke 8
Selectie
Programma
Uitslagen
Stand
Statistieken
Wedstrijdverslagen

     Historie
· Geschiedenis
· Alle spelers
· Spelersdatabase
· All-time statistieken
· Records
· Prijzenkast

     Overig
Lotto
Foto album
Filmpjes
Spandoeken
Forum
Polls
Contact Us
Links

     Who's Online
Er zijn op dit moment, 74 gast(en) en 0 lid(leden) die online zijn.

U bent een gast. U kunt gratis een account aanvragen door hier te klikken

     Bezoekers
We ontvingen
20251121
paginabezoeken sinds September 2004

Welkom op de website van vriendenteam Zuid-Eschmarke 8...

Zuid-Eschmarke 8!Zuid-Eschmarke 8 is een vriendenteam dat sinds 2004 samen voetbalt. In het eerste jaar werd tot ieders verbazing het kampioenschap behaald en ook de daaropvolgende jaren bleef het team goed presteren met een derde en tweede plaats tot gevolg.
In 2007 is de overstap naar Zuid-Eschmarke gemaakt. Een keuze die meer dan goed is bevallen. Behalve in de kantine presteert het vriendenteam ook op het veld ng beter met een tripple (kampioen, beker en toernooiwinst) in 2009 als absolute hoogtepunt.

 Wederom afgelasting voor ZE8

NieuwsDe wedstrijd van afgelopen zaterdag, uit bij Juliana'32, is vanwege de weersomstandigheden afgelast.
Voor Zuid-Eschmarke inmiddels de tweede afgelasting, maar voorlopig lijken er nog voldoende inhaalweekenden beschikbaar om nog niet doordeweeks in actie te hoeven komen.

Geplaatst door Krammetje op maandag 23 februari 2015 om 15:22 uur (2044 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)

 ZE8 afgelast, Haaksbergen wint

NieuwsAfgelopen zaterdag is de wedstrijd van Zuid-Eschmarke 8 afgelast. Vanwege de weersomstandigheden in de week voorafgaand aan het duel was dit ook niet verwonderlijk. Zelfs in de Jupiler League en Topklasse werd menig duel afgelast.

En wedstrijd vond wel doorgang. Haaksbergen mocht op bezoek bij het kunstgras van ATC'65. De gasten wonnen met 2-3 en blijven dus in de subtop meedoen voorlopig.

Geplaatst door Krammetje op dinsdag 10 februari 2015 om 18:58 uur (31638 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 3.07)

 Sparta thuis afgelast

NieuwsDe thuiswedstrijd tegen Sparta Enschede is afgelopen zaterdag afgelast. Met name vrijdag was dermate veel regen gevallen dat het veld onbespeelbaar was, of tenminste dermate beschadigd zou worden dat het niet verstandig was om te voetballen.

Winterstop voor Zuid-Eschmarke 8 dus. Op een tweede plek de winter in was na vorig seizoen en na de eerste twee wedstrijden niet verwacht en wie weet zit er na de winterstop nog wel meer in...

Geplaatst door Krammetje op maandag 15 december 2014 om 12:08 uur (2151 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)

 Knappe comeback in Denekamp

WedstrijdverslagenOndanks een 0-2 achterstand heeft Zuid-Eschmarke 8 de lastige uitwedstrijd tegen SDC'12 6 toch weten te winnen. Begin dit seizoen werd de thuiswedstrijd nog verloren, maar nu werden de punten binnengesleept op de valreep. Overigens was de overwinning wel dik en dik verdiend gezien het wedstrijdbeeld.

Lees verder

Geplaatst door Krammetje op vrijdag 12 december 2014 om 11:46 uur (2430 maal gelezen)
(Meer lezen... | 2418 bytes meer | Score: 0)

 Wedstrijdverslag van Tubanters

WedstrijdverslagenVandaag de nummer 1 tegen de nummer 2... Nota bene ook nog tegen de buren van Zuid Esmarke...

Vandaag mochten we aantreden tegen Zuid Esmarke, een wedstrijd waar al lang naar uit werd gekeken. Het was ook nog de nummer 2 van de competitie en bij winst zouden wij ze op 6 punten achterstand zetten daar waar wij zelfs dan ook nog een wedstrijd te goed hebben!

Het zonnetje scheen, het veld was drassig en daarom zwaar te bespelen. Voor de wedstrijd staken we de koppen bij elkaar en spraken we een aantal dingen af.Want we waren voorbereid en geinformeerd op wat ons te wachtten stond...

De begin fase was voor ons, een goeie kans over de linkerkant werd maar net overgeschoten! Zuid Esmarke daarintegen was niet echt gevaarlijk maar wel vanaf minuut 1 erg fel. De openingstreffer werd echter door ons gemaakt, een voorzet vanaf de rechtshalfpositie werd binnengekopt door Rick en zo kwamen we dik verdiend op 0-1 in deze belangrijke pot! Even later werd de 2-0 ook tegen de touwen gerold, Sadik liep goed door op de slecht keepende doelman van Zuid Esmarke die een makkelijke bal (weer eens) los liet en dit keer was Sadik er snel bij om de bal in het lege doel te schuiven! 0-2!

Lees verder

Geplaatst door Krammetje op maandag 24 november 2014 om 13:52 uur (2654 maal gelezen)
(Meer lezen... | 3357 bytes meer | Score: 0)

 Dure nederlaag door blunders

WedstrijdverslagenDe topper tussen Zuid-Eschmarke en Tubanters is geeindigd in een 2-3 nederlaag voor de thuisploeg. Het duel tussen de nummer 2 en de nummer 1 van de ranglijst ging lange tijd gelijk op, maar door blunders aan de zijde van de thuisploeg ging de nederlaag naar de gasten.
Beide doelpunten kwamen van de voet van Jibbe; de tweede uit een penalty. Door de nederlaag moet Zuid-Eschmarke zich richten op de tweede plek. Het gat met de koploper is nu al 9 punten en men hoeft niet te verwachten dat zij heel veel punten gaan laten liggen.

Geplaatst door Krammetje op maandag 24 november 2014 om 12:24 uur (554 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)

 Tweede maal op rij de nul

WedstrijdverslagenZuid-Eschmarke 8 dendert door. Na het slechte begin met (onnodige) nederlagen bij Barbaros en tegen SDC'12 6 zijn er nu al 4 wedstrijden op rij gewonnen. Een ongekende luxe voor het vriendenteam, net als de twee wedstrijden op rij dat nu al de nul gehouden is.

Met ATC'65 trof Zuid-Eschmarke waarschijnlijk een van de zwakste teams uit deze competitie. Alhoewel ze voetballend niet heel slecht waren bleek al wel vrij snel dat Zuid-Eschmarke geen zware opgave te wachten stond. Weliswaar was de eerste kans van de wedstrijd voor de gasten, die vanaf de zijkant vrij door kon lopen op het doel, maar enkel een hoekschop overhielden aan deze kans. Daarna was het Jason die na een geweldige combinatie hard en geplaatst binnenschoot. Het tweede doelpunt was een gelukje. Een voorzet van Jason werd in eigen doel geschoten. De derde was de mooiste van de middag. Jibbe zag de keeper voor zijn doel staan en lopte de bal knap over de doelman heen. Ook de vierde kwam van de voet van Jibbe. Een vrije bal ging vrij eenvoudig langs de muur en de verkeerd opgestelde doelman. Een luxe 4-0 voorsprong met rust, waardoor het belangrijkste doel werd om de nul te houden in het restant van de wedstrijd.
Na de rust werd het niveau mede door wisselingen en blessures iets lager, maar Dominique pakte zijn doelpunt mee door de keeper te omspelen en na een assist van dezelfde Dominique wist ook Koen zijn rentree in de basis op te leuken met een doelpunt. Na de 0-4 overwinning bij Sportlust vorige week dus wederom een duidelijke zege.

De komende weken zal het er echt om draaien. Eerst wachten de uitduels met nummer 3 en 2 Haaksbergen en SDC'12 5, daarna ontvangt Zuid-Eschmarke de buurman De Tubanters op eigen veld. Tubanters is momenteel koploper met een 100% score van 12 punten uit vier wedstrijden.

Geplaatst door Krammetje op maandag 27 oktober 2014 om 11:09 uur (577 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)

 Komend weekend vrij

ProgrammaKomend weekend stond de uitwedstrijd tegen Sportlust op het programma. Gisteren bleek echter dat er niet afgereisd hoeft te worden naar Glanerbrug, want de wedstrijd is uit het programma gehaald. Of Sportlust een baaldag heeft aangevraagd of dat er een andere reden is niet bekend, maar feit is dat er zaterdag niet gevoetbald wordt.
Wel is dezelfde dag 's avonds een Tiroler feest in de kantine van Zuid-Eschmarke, dus hopelijk zal het hele team alsnog op Sportpark 't Diekman te vinden zijn.

Geplaatst door Krammetje op woensdag 8 oktober 2014 om 21:03 uur (497 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)

 ZE8 beslist duel na rust

WedstrijdverslagenOndanks een slecht begin van de wedstrijd heeft Zuid-Eschmarke 8 afgelopen zaterdag de punten in eigen huis weten te houden. Op Sportpark 't Diekman werd Juliana met 6-3 verslagen. Het krachtsverschil kwam echter pas na rust tot uiting, want ZE8 begon slecht aan het duel en keek al snel tegen een 0-2 achterstand aan. Voor rust leek het rechtgetrokken te worden, maar door individuele fouten in de verdediging werd de kleedkamer opgezocht met een 2-3 achterstand.
Na rust leek iedereen iets meer wakker. Misschien was de alcohol er enigszins uitgezweet, want vrij eenvoudig werd er met 6-3 gewonnen van een niet al te sterk Juliana. Doelpuntenmakers waren Jason (3x), Kuis (2x) en Frank.

Geplaatst door Krammetje op woensdag 8 oktober 2014 om 21:01 uur (506 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)

 Wederom onnodige nederlaag

WedstrijdverslagenOok de tweede wedstrijd van Zuid-Eschmarke is geeindigd in een nederlaag, terwijl er eigenlijk veel meer in had gezeten.
Op eigen veld was de thuisploeg minimaal even sterk, maar wederom zat het grote probleem in de afronding. Met rust stond het nog 0-0, maar na de rust kwam het vriendenteam toch op achterstand. Er werd nog getracht de tweede nederlaag op rij te voorkomen door alles of niets te gaan spelen, maar helaas zonder resultaat.
Natuurlijk is het aantal afwezige basisspelers een excuus voor de twee nederlagen, maar ook met de huidige selectie waren twee overwinningen mogelijk geweest. Volgende week een nieuwe kans, uit bij Wilhelminaschool

Geplaatst door Krammetje op maandag 22 september 2014 om 14:52 uur (385 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)


     Forumberichten
 15-2: SDC 4-ZE8
 8-2: ZE8-Phenix
 Sparta - ZE8
 ZE8 - Vogido

Zuid Eschmarke 8 Forums     Programma
Geen wedstrijd programma's

Instellen

     Login
Loginnaam

Wachtwoord

Nog geen lid? U kunt een account aanvragen. Als geregistreerde gebruiker krijgt u voordelen zoals de Thema-manager, opmerkingsconfiguratie en kunt u opmerkingen plaatsen onder uw eigen naam.

     Stand
Voetbal - 2015-2016
 6e klasse 34G P
1. Achilles 16
2. Zuid-Eschmarke15
3. NEO15
4. SDC'12 513
5. Vogido12
6. KOSC6
7. SDC'12 66
8. Victoria'28 43
9. Victoria 53
10. Quick'201
11. BWO1
12. SC Overdinkel0

Instellen

     Laatst gespeeld
07-11-2015
 Vogido
 Zuid-Eschmarke


Instellen | Volledig Programma

     Topscorers
Voetbal
 Dominique Feringa4
 Jibbe Buhrmann3
 Mikel Leverman2

Instellen
Het is niet toegestaan foto's, berichten en andere inhoud van deze site, zonder nadrukkelijke toestemming van de eigenaar, te kopiren, distribueren of te gebruiken voor welke doeleinden dan ook. Alle teksten op deze website zijn geschreven op persoonlijke titel en vallen buiten de verantwoordelijkheid van V.V. Zuid-Eschmarke.
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Rendering: 0.26 Seconden