Welcome to Zuid Eschmarke 8!

     Laatste nieuws
· Wederom afgelasting voor ZE8
· ZE8 afgelast, Haaksbergen wint
· Sparta thuis afgelast
· Knappe comeback in Denekamp
· Wedstrijdverslag van Tubanters

     Algemeen
· Home
· Laatste nieuws
· Columns
· Nieuwsarchief
· Voeg zelf nieuws toe
· Zoeken

     Zuid-Eschmarke 8
· Selectie
· Programma
· Uitslagen
· Stand
· Statistieken
· Wedstrijdverslagen

     Historie
· Geschiedenis
· Alle spelers
· Spelersdatabase
· All-time statistieken
· Records
· Prijzenkast

     Overig
· Lotto
· Foto album
· Filmpjes
· Spandoeken
· Forum
· Polls
· Contact Us
· Links

     Who's Online
Er zijn op dit moment, 69 gast(en) en 0 lid(leden) die online zijn.

U bent een gast. U kunt gratis een account aanvragen door hier te klikken

     Bezoekers
We ontvingen
20251140
paginabezoeken sinds September 2004

Zuid Eschmarke 8: Nieuws

Zoek op dit onderwerp:   
[ Ga naar startpagina | Kies een nieuw onderwerp ]

 Wederom afgelasting voor ZE8

NieuwsDe wedstrijd van afgelopen zaterdag, uit bij Juliana'32, is vanwege de weersomstandigheden afgelast.
Voor Zuid-Eschmarke inmiddels de tweede afgelasting, maar voorlopig lijken er nog voldoende inhaalweekenden beschikbaar om nog niet doordeweeks in actie te hoeven komen.

Geplaatst door Krammetje op maandag 23 februari 2015 om 15:22 uur (2044 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)

 ZE8 afgelast, Haaksbergen wint

NieuwsAfgelopen zaterdag is de wedstrijd van Zuid-Eschmarke 8 afgelast. Vanwege de weersomstandigheden in de week voorafgaand aan het duel was dit ook niet verwonderlijk. Zelfs in de Jupiler League en Topklasse werd menig duel afgelast.

Eén wedstrijd vond wel doorgang. Haaksbergen mocht op bezoek bij het kunstgras van ATC'65. De gasten wonnen met 2-3 en blijven dus in de subtop meedoen voorlopig.

Geplaatst door Krammetje op dinsdag 10 februari 2015 om 18:58 uur (31638 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 3.07)

 Sparta thuis afgelast

NieuwsDe thuiswedstrijd tegen Sparta Enschede is afgelopen zaterdag afgelast. Met name vrijdag was dermate veel regen gevallen dat het veld onbespeelbaar was, of tenminste dermate beschadigd zou worden dat het niet verstandig was om te voetballen.

Winterstop voor Zuid-Eschmarke 8 dus. Op een tweede plek de winter in was na vorig seizoen en na de eerste twee wedstrijden niet verwacht en wie weet zit er na de winterstop nog wel meer in...

Geplaatst door Krammetje op maandag 15 december 2014 om 12:08 uur (2151 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)

 Victoria kampioen

NieuwsAfgelopen weekend is Victoria'28 kampioen geworden. In een onderling duel met de nummer 2 BWO werd duidelijk gemaakt dat Victoria dit jaar duidelijk het sterkst is: het werd 4-1 voor de thuisploeg. Victoria heeft vrijwel het gehele jaar bovenaan gestaan en ondanks dat BWO aan het einde van het seizoen even mocht hopen op een titel kan gesteld worden dat Victoria de terechte kampioen is. Felicitaties namens ons, succes volgend seizoen in de 5e klasse.

Geplaatst door Krammetje op maandag 6 mei 2013 om 13:07 uur (357 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)

 Kwartfinale eindstation

NieuwsAfgelopen zondag is de kwartfinale van het Vak-P zaalvoetbaltoernooi het eindstation gebleken. In de poulefase werd sterk gestart met een drietal overwinningen, waarvan eentje reglementair omdat Phenix niet op kwam dagen. De laatste poulewedstrijd werd helaas verloren, waardoor de tweede plaats in de poule bereikt werd.
Vanwege deze tweede plek diende de kwartfinale gespeeld te worden tegen de winnaar van poule C, Oldenzaal. Uit de poulefase bleek al dat dit een zeer sterk team was met jongens die eredivisie zaalvoetbal speelden of in de topklasse actief zijn. Het werd uiteindelijk 3-0 en Oldenzaal bleek ook het beste team te zijn, want zij werden eindwinnaar van het toernooi.

Geplaatst door Krammetje op vrijdag 25 januari 2013 om 12:28 uur (317 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)

 ZE8 wederom present bij Vak-P zaalvoetbaltoernooi

NieuwsHet was alweer wat jaartjes geleden, maar komende zondag staat er weer een Vak-P zaalvoetbaltoernooi op het programma. Net als bij de vorige editie is Zuid-Eschmarke 8 weer met een team present.

Onder andere Koen Wijfjes, Jan-Willem Meppelink, Wouter Krake, Nigel Holmes, Bjorn Barelds, Jibbe Bührmann, Patrick Bonthuis en Mark Rouwhorst zullen met 19 andere teams de strijd aan gaan om de felbegeerde prijzen.

De loting is om 12:30 uur. Rond 13:00 uur starten de eerste wedstrijden.

Geplaatst door Krammetje op vrijdag 18 januari 2013 om 12:03 uur (345 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)

 Voetbal AFGELAST

NieuwsHet is winterstop voor Zuid-Eschmarke 8. Zojuist kregen we een telefoontje dat al het voetbal morgen bij Zuid-Eschmarke is afgelast.
Erg zonde, daar we eindelijk eens een ruime selectie hadden met spelers van onszelf. Bovendien gaan we nu de winterstop in zonder ook maar één overwinning in de competitie.
Laten we het er maar op houden dat het de tweede competitiehelft in ieder geval niet slechter kan gaan (toch?).
Gelukkig komen de Kerstbingo (21-12) en Kerstmiddag er weer aan en speelt Twente nog twee keer, dus hoeven we elkaar als teamgenoten niet zo lang te missen.

Geplaatst door Krammetje op vrijdag 14 december 2012 om 18:02 uur (394 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)

 21 december kerstbingo

NieuwsVrijdag 21 december is het weer zover: Kerstbingo bij Zuid-Eschmarke!

Vanaf 19:30 uur is de kantine geopend en een uurtje later wordt gestart met één van de gezelligste evenementen van het jaar! Kom dus gezellig met z'n allen richting de kantine om wat biertjes te nuttigen en de kerstcadeaus voor dit jaar weer bij elkaar te winnen.

Tot vrijdag 21 december!

Geplaatst door Krammetje op zaterdag 8 december 2012 om 14:31 uur (498 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)

 Geen voetbal dit weekend

NieuwsGeen voetbal dit weekend. Dankzij 3 tot 5 'helden', die laf doorschopten op een grensrechter met de dood tot gevolg, kunnen we komend weekend gezellig een weekendje samen zijn met de vrouw.

Overigens is het een wat hypocriete maatregel van de KNVB om al het amateurvoetbal af te gelasten. Makkelijk praten wanneer vanwege het weer sowieso veel wedstrijden afgelast gaan worden. En wanneer ze echt een statement hadden willen maken hadden ze het betaald voetbal eruit moeten gooien. Maar gezien de financiële belangen is dat natuurlijk geen optie.

Maargoed, als we het over de KNVB willen hebben kunnen we er een boek over schrijven (over de Fifa is dat al gebeurd, sinterklaas kerst tip). Het komende weekend zijn we in ieder geval vrij, dus de kans wordt helaas weer een stukje groter dat we zonder overwinning de winterstop in gaan.

Geplaatst door Krammetje op woensdag 5 december 2012 om 13:26 uur (457 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)

 Einde aan uniek reeks Nick Kuis

NieuwsNa ruim 9 maanden is er een eind gekomen aan een unieke reeks. Vanaf 3 december 2011 zijn namelijk alle wedstrijden waarin Nick Kuis afwezig was gewonnen, terwijl alle wedstrijden waarin hij er wel was niet werden gewonnen. Opmerkelijk, zeker ook omdat Nick Kuis nog altijd onze All Time Topscorer is.
Wel zijn er nog altijd twee andere reeksen die stand houden. Ten eerste staat Nick Kuis al sinds 12 november droog en ten tweede hebben we sinds diezelfde datum nog geen wedstrijd gewonnen waarbij Nicky aanwezig was.
Hopelijk komt er snel een einde aan deze reeksen en hervindt onze ATT zijn oude vorm.

Geplaatst door Krammetje op dinsdag 18 september 2012 om 12:29 uur (329 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)


     Forumberichten
 15-2: SDC 4-ZE8
 8-2: ZE8-Phenix
 Sparta - ZE8
 ZE8 - Vogido

Zuid Eschmarke 8 Forums     Programma
Geen wedstrijd programma's

Instellen

     Login
Loginnaam

Wachtwoord

Nog geen lid? U kunt een account aanvragen. Als geregistreerde gebruiker krijgt u voordelen zoals de Thema-manager, opmerkingsconfiguratie en kunt u opmerkingen plaatsen onder uw eigen naam.

     Stand
Voetbal - 2015-2016
 6e klasse 34G P
1. Achilles 16
2. Zuid-Eschmarke15
3. NEO15
4. SDC'12 513
5. Vogido12
6. KOSC6
7. SDC'12 66
8. Victoria'28 43
9. Victoria 53
10. Quick'201
11. BWO1
12. SC Overdinkel0

Instellen

     Laatst gespeeld
07-11-2015
 Vogido
 Zuid-Eschmarke


Instellen | Volledig Programma

     Topscorers
Voetbal
 Dominique Feringa4
 Jibbe Buhrmann3
 Mikel Leverman2

Instellen
Het is niet toegestaan foto's, berichten en andere inhoud van deze site, zonder nadrukkelijke toestemming van de eigenaar, te kopiëren, distribueren of te gebruiken voor welke doeleinden dan ook. Alle teksten op deze website zijn geschreven op persoonlijke titel en vallen buiten de verantwoordelijkheid van V.V. Zuid-Eschmarke.
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Rendering: 0.18 Seconden