Welcome to Zuid Eschmarke 8!

     Laatste nieuws
· Wederom afgelasting voor ZE8
· ZE8 afgelast, Haaksbergen wint
· Sparta thuis afgelast
· Knappe comeback in Denekamp
· Wedstrijdverslag van Tubanters

     Algemeen
· Home
· Laatste nieuws
· Columns
· Nieuwsarchief
· Voeg zelf nieuws toe
· Zoeken

     Zuid-Eschmarke 8
· Selectie
· Programma
· Uitslagen
· Stand
· Statistieken
· Wedstrijdverslagen

     Historie
· Geschiedenis
· Alle spelers
· Spelersdatabase
· All-time statistieken
· Records
· Prijzenkast

     Overig
· Lotto
· Foto album
· Filmpjes
· Spandoeken
· Forum
· Polls
· Contact Us
· Links

     Who's Online
Er zijn op dit moment, 72 gast(en) en 0 lid(leden) die online zijn.

U bent een gast. U kunt gratis een account aanvragen door hier te klikken

     Bezoekers
We ontvingen
20251098
paginabezoeken sinds September 2004

Zuid Eschmarke 8: Columns

Zoek op dit onderwerp:   
[ Ga naar startpagina | Kies een nieuw onderwerp ]

 Columns: Twente op de drempel

ColumnsWie weet het niet meer, afgelopen 2 mei. FC Twente werd voor de eerste keer in haar bestaan landskampioen en dat werd gevierd in de regio. In een keer stonden er ruim 70.000 man bij het stadion te zingen en te schreeuwen. Vooral "Helemaal niets in Amsterdam" was een populair geschreeuw.
Dit markeerde voor mij het begin van het nieuwe Twente. De tijd waarin ik en de meesten van ons voor het eerst bij Twente kwamen was definitief voorbij.

Klik hier om verder te lezen

Geplaatst door Ollie op maandag 13 september 2010 om 19:58 uur (1425 maal gelezen)
(Meer lezen... | 1752 bytes meer | Columns | Score: 4.42)

 Columns: Column van Deborah

ColumnsWij van Zuid-Eschmarke 8 zijn blij met elke supporter die we hebben, en als het dan ook nog eens een leuke jonge vrijgezellige meid is, zijn we helemaal blij. Als er dan op een lekkere zondagse herfst een mailtje binnen komt met een column van diegene zijn we helemaal door het dolle heen.
En dit gebeurde vanavond, ineens was daar een column waar al om gevraagd werd in het gastenboek. Deze plaatsen we dan meteen en hopen dat jullie er allemaal van genieten.

Klik hier om de column te lezen...

Geplaatst door Ollie op maandag 3 november 2008 om 0:01 uur (736 maal gelezen)
(Meer lezen... | 1671 bytes meer | Columns | Score: 4.6)

 De Olympische Spelen

ColumnsZijn we allemaal nog niet moe van al het sportgeweld van deze zomer? We hadden de tennistoernooien, de Tour de France en uiteraard het EK voetbal, maar het is nog niet voorbij. De Olympische Spelen moeten een grootse afsluiting vormen van de zomer van 2008. En wat is het toch eigenlijk een apart toernooi.

Lees hier verder

Geplaatst door krammetje op woensdag 13 augustus 2008 om 11:02 uur (632 maal gelezen)
(Meer lezen... | 1953 bytes meer | Score: 4.5)

 Columns: Verbondenheid

ColumnsHet is weer dinsdag. Tijd voor de tweewekelijkse column:

Voetbal. Of het nu Zuid-Eschmarke, FC Twente of Oranje is, soms heb je er even genoeg van. Betaal je je scheel aan een uitwedstrijd van Twente, spelen ze weer slap en ongeïnspireerd. Lijkt het Nederlands elftal eindelijk weer eens een prijs te kunnen winnen, vliegen ze er alsnog uit. En met je eigen team heb je die zelfde momenten. Soms loopt het gewoon niet, spelers die elkaar niet begrijpen met als gevolg: irritatie. Je gaat chagrijnig naar huis en denkt: bekijk het, dit nooit meer.

Lees hier verder

Geplaatst door Taiz op dinsdag 22 juli 2008 om 23:50 uur (707 maal gelezen)
(Meer lezen... | 2028 bytes meer | Columns | Score: 4.8)

 Columns: Komkommertijd....

ColumnsIn navolging van Taiz zal ik ook om de dinsdag een column proberen te schrijven.
Maar dan is er meteen een probleem. Ik heb eigenlijk geen enkel idee waar ik me nu druk om moet maken. Zuid Eschmarke 8? Nee dat loopt op dit moment goed, de competitie indeling en de loting voor de beker zal komende week pas komen.
FC Twente? Nee ook niet. Munsterman doet het gewoon goed. Even leek het er op dat Arnautovic naar die gore kut stad aan de Maas zal vertrekken, maar blijft toch.
De maatschappij waar we in leven? Ach nee, Grijs 1 is op reces om nieuwe belastingen te verzinnen.

Wat blijft er dan over.....???

Lees hier verder

Geplaatst door Ollie op dinsdag 15 juli 2008 om 8:15 uur (699 maal gelezen)
(Meer lezen... | 2171 bytes meer | Columns | Score: 4.57)

 Columns: We worden oud

ColumnsPer direct zal ik vanaf deze plek elke twee weken in een column mijn visie geven op Zuid-Eschmarke 8, FC Twente of de voetballerij in zijn algemeen.

De eerste column in deze reeks gaat over onszelf.

Lees verder

Geplaatst door Taiz op dinsdag 8 juli 2008 om 14:30 uur (810 maal gelezen)
(Meer lezen... | 1956 bytes meer | Columns | Score: 4.6)

 Columns: Nederland trots op eigen cultuur?

ColumnsHet loopt weer half november en hij komt er weer aan, Sinterklaas. Een prachtige traditie die alleen in Nederland en Vlaanderen word gevierd. Ik weet nog dat ik als kind stond te trappelen om de Sint op tv het land in te zien komen met het commentaar van Meneer Aart. Mijn moeder die ons voorzag van warme chocolademelk, speculaas en pepernoten. een hele happening bij ons thuis die ook met het hele gezin gevierd werd. De dagen erna tot 5 december elke ochtend vroeg wakker om naar beneden te rennen en je schoen te controleren of en wat er in zat. En blij dat we waren met een dinky toy en een handvol pepernoten uit je eigen schoen. Tegenwoordig is dat allemaal niet meer zo ben ik bang.

Lees verder...

Geplaatst door Ollie op donderdag 15 november 2007 om 14:00 uur (621 maal gelezen)
(Meer lezen... | 2438 bytes meer | Columns | Score: 4.26)

 Columns: Bedrog van de supporter

ColumnsJe zult er toch helemaal schijtziek van worden. Dat gezeur met de transfermarkt die nog tot 31 augustus open is. Al die transfers die nu nog plaats vinden, terwijl de competities al bezig zijn of op het punt van beginnen staan. Koop je een seizoenskaart voor je club, gaat de sterspeler weg en moet je clubbie het doen met mindere spelers. Weg het goede gevoel, maar bovenal, weg geld! De supporter betaald bij de clubs tussen de €175 en €300, maar weet niet welke spelers hij mag aanschouwen en waar hij zijn club kan verwachten. Zo gek als hij is kijkt hij elke oefenwedstrijd in de voorbereiding, en als het seizoen dan eindelijk is begonnen, gaan er een paar spelers weg. Sta je dan lekker met je seizoenskaartje te wachten tot de winterstop om daar tevergeefs te hopen op versterking die toch niet gaat komen.

Klik hier om verder te lezen...

Geplaatst door Ollie op dinsdag 14 augustus 2007 om 21:36 uur (685 maal gelezen)
(Meer lezen... | 2608 bytes meer | Columns | Score: 4.5)

 Columns: Nederlandse toeristen

ColumnsWe zitten er weer midden in, de vakantieperiode. Alle mensen laten hun werk en alles achter om met hun hele hebben en houden in de sleurhut vrijwillig 15 uur in de auto te zitten om daarna ergens in Zuid Frankrijk te zitten tussen al die andere Nederlandse gekken. Want stel je eens voor dat je ergens op vakantie een franse buurman hebt. In Nederland ben je al niet blij met een buitenlandse buurman, laat staan op vakantie. En daar begint nu het gedonder. Het politiek incorrecte gedrag van al die mensen in Spanje aan de Costa of in Frankrijk. Maakt ook niet uit, zelfs in Kroatie of Turkije. De Nederlander wil altijd samen klonteren, elke dag de Telegraaf en zo weinig mogelijk last van "buitenlanders"

Klik hier om verder te lezen...

Geplaatst door Ollie op dinsdag 7 augustus 2007 om 20:25 uur (722 maal gelezen)
(Meer lezen... | 2427 bytes meer | Columns | Score: 4.37)

 Columns: Doping en sport

ColumnsTegenwoordig hoort het helemaal bij de sport. Doping. Geen enkele sport word overgeslagen en de tests lopen constant achter op de nieuwe ontwikkelingen. De technieken om je lichaam te verbeteren gaan maar door en door. Door de Tour de France lijkt het dat alleen het wielrennen besmet is, alleen is dat een utopie. Of is iedereen het Nandrolon verhaal vergeten bij onder andere Frank de Boer. En kijk eens naar atletiek, ook daar zijn regelmatig schandalen. Waarom neemt een topsporter zoveel risico om zijn lichaam kunstmatig te sterken terwijl hij zijn gehele carriere op het spel zet. Ook hier gaat het alleen maar om het geld. Een topvoetballer zal beter willen overkomen om zo een toptransfer te verdienen naar een topclub met het bijbehorende topsalaris. Maar heeft een voetballer dat nodig? Nee want een goede voetballer verdient al genoeg bij bijna elke betaalde vereniging.

Klik hier om verder te lezen...

Geplaatst door Ollie op dinsdag 31 juli 2007 om 14:15 uur (739 maal gelezen)
(Meer lezen... | 3860 bytes meer | Columns | Score: 4.77)


     Forumberichten
 15-2: SDC 4-ZE8
 8-2: ZE8-Phenix
 Sparta - ZE8
 ZE8 - Vogido

Zuid Eschmarke 8 Forums     Programma
Geen wedstrijd programma's

Instellen

     Login
Loginnaam

Wachtwoord

Nog geen lid? U kunt een account aanvragen. Als geregistreerde gebruiker krijgt u voordelen zoals de Thema-manager, opmerkingsconfiguratie en kunt u opmerkingen plaatsen onder uw eigen naam.

     Stand
Voetbal - 2015-2016
 6e klasse 34G P
1. Achilles 16
2. Zuid-Eschmarke15
3. NEO15
4. SDC'12 513
5. Vogido12
6. KOSC6
7. SDC'12 66
8. Victoria'28 43
9. Victoria 53
10. Quick'201
11. BWO1
12. SC Overdinkel0

Instellen

     Laatst gespeeld
07-11-2015
 Vogido
 Zuid-Eschmarke


Instellen | Volledig Programma

     Topscorers
Voetbal
 Dominique Feringa4
 Jibbe Buhrmann3
 Jordy Wever2

Instellen
Het is niet toegestaan foto's, berichten en andere inhoud van deze site, zonder nadrukkelijke toestemming van de eigenaar, te kopiëren, distribueren of te gebruiken voor welke doeleinden dan ook. Alle teksten op deze website zijn geschreven op persoonlijke titel en vallen buiten de verantwoordelijkheid van V.V. Zuid-Eschmarke.
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Rendering: 0.12 Seconden